رهبر معظّم انقلاب اسلامی، در دوّمین پیام تلویزیونی خطاب به ملّت ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی، کلیدواژهی جدیدی را ناظر به تحوّلات سیاسی و میدانی نبرد مطرح کردند: «صلح تحمیلی». امّا بهکارگیری این واژه از سوی ایشان به چه دلیل و متّکی بر چه نکات و اطّلاعات و محاسبهای است؟
????️ ۱. ناکامی دشمن در یک رویارویی بیش از بیستساله
دشمنان ملّت ایران و مشخّصاً دولت زورگوی آمریکا، از دو دههی پیش، مقابله با حرکت پیشرفت علمی و صنعتی و دفاعی ایران اسلامی را بهصورت جدّی در دستور کار خود قرار دادند. نماد مهمّ این مقابله دشمنی غربیها و در رأس آنها دولت آمریکا با میدانداری رژیم نیابتی صهیونی بوده است. این دشمنی، بیش از هر چیز، با هدف جلوگیری از تبدیل شدن ملّت ایران به یک قدرت منطقهای و بینالمللی و خالی کردن دست ملّت ایران از مؤلّفههای قدرت ملّی خود بوده است.
????️ این دشمنی، در همهی این سالها، با اَشکال مختلفی در جریان بوده و ادامه یافته است. ترور دانشمندان هستهای، فضاسازی تبلیغاتی و جنگ تبلیغاتی، سوءاستفاده از نهادهای بینالمللی، فشار و تحریم اقتصادی و مواردی از این قبیل، راهکارها و برنامههایی بوده که دشمنان برای توقّف حرکت پیشرفت علمی و صنعتی ایران و مشخّصاً برنامهی هستهای و توان دفاعی کشور دنبال کردهاند.
???? متن کامل را از اینجا بخوانید:????
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=60473